reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Świdnik
0.6°C
wschód słońca: 06:59
zachód słońca: 15:32
Koronawirus
lubelskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Świdniku

kiedy
2024-12-07 16:00
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury, Świdnik,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-01-24 20:00
miejsce
Miejski Ośrodek Kultury, Świdnik,...
wstęp biletowany